Afiya

Praktijkinformatie

Dokter aan de telefoon / videochat

Bij Afiya Huisartsen krijgt u een dokter aan de lijn als u een terugbel afspraak boekt. Zo kunnen wij in veel gevallen uw vragen direct telefonisch beantwoorden. Indien nodig kan het gesprek worden omgezet in een video gesprek of u kunt vooraf een video chat boeken.

Geen wachtijden

Bij Afiya Huisartsen werken wij uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben wij geen wachttijden en treft u een lege wachtkamer aan. Ook telefonisch zijn er geen lange wachttijden, want wij bellen u terug op uw gewenste tijdstip.

Rust en ruimte voor de patiënt

Door innovatief gebruik te maken van telefonie en beeldbellen is er meer tijd voor onze consulten in de praktijk.

Lab

Bij Afiya Huisartsen wordt er bloed geprikt, urinekweken, soa-kweken, en allerlei andere laboratorium handelingen uitgevoerd. We werken samen met de laboratoria van het Flevoziekenhuis en met Dokter & Diagnostiek.

U kunt hiervoor terecht bij de assistente vóór 12.00 uur. U dient van te voren een afspraak te plannen.

Herhaalrecepten

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Klik op de onderstaande link om naar MijnGezondheid.net te gaan.

Medicatie thuisbezorgen

Al onze patiënten kunnen voor hun herhaalreceptuur ook gebruiken maken thuisbezorgservice van het apotheek Duyfken. Dan worden uw medicijnen binnen 48 uur bij u thuis bezorgd. U dient wel thuis te zijn om uw medicatie in ontvangst te nemen.

Actueel

Enquête patiënten

Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.